las-vegas-poker-party-hero

Las Vegas Poker Party

Oferim jucătorilor șansa de a câștiga unul dintre cele 100 de pachete premiu în valoare de 12.000 $ fiecare pentru Las Vegas Poker Party, o feerie de o săptămână încărcată cu distracție la piscină, o viață de noapte palpitantă, golf premiat și o gamă variată de evenimente de poker live care vă vor arăta tot ceea ce are de oferit mai bun Sin City!

Când?

Las Vegas Poker Party se va desfășura între 7 și 14 iulie 2017

Cum pot participa?

Jucați în turnee satelit online cu taxe buy-in de numai 22 $, începând cu 3 aprilie.

Ce pot câştiga?

Unul dintre cele 100 de pachete în valoare de 12.000 $ cash, ce pot fi folosiți pentru zboruri, cazare și de a depune buy-in în turnee la alegere. Cei 12.000 sunt plătiți în contul partypoker în curs de 24 de ore.

Mai mult decât atât, primii 10 calificați vor câștiga o excursie cu elicopterul deasupra Marelui Canion.

Iată o examinare mai atentă a programului turneelor satelit:

Sferturi de finală (buy-in de 22 $):
Zilnic între 16:00 - 02:00 BST
(17:00 - 03:00 CET)
chevron-down
Semifinale (buy-in de 109 $)
Zilnic între 17:00 - 03:00 BST
(18:00 - 04:00 CET)
10.000 jetoane (reportare jetoane până în finală)
chevron-down
Finale (buy-in de 1.050 $
10 pachete a câte 12.000 $ garantați
În fiecare duminică la 21:00 BST
(22:00 CET)
100.000 de jetoane

Care este itinerariul?

Pentru a vedea lista completă a evenimentelor sociale și de poker, faceți clic aici.

Ce altceva trebuie să ştiu?

Pentru a consulta întrebările frecvente, inclusiv informații importante despre călătorie, faceți clic aici.